Provođenje aktivnosti

Predstavljanje projekta „3D dizajn“

Dana 29. siječnja 2016. godine u prostorima Splitsko-dalmatinske županije u Splitu predstavljen je projekt „3D dizajn“ koji provodi Škola za dizajn, grafiku i održivu gradnju Split. Uz „3D dizajn“ predstavljen je i projekt Gospodarske škole Varaždin u kojemu Škola za dizajn, grafiku i održivu gradnju Split sudjeluje kao partner.
Na predstavljanju tih dvaju velikih EU projekata sudjelovali su župan Splitsko-dalmatinske županije Zlatko Ževrnja i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Tomislav Đonlić u nazočnosti ravnatelja škola dionika projekata Ivana Kovačića, Mirjane Matijević, Katice Kalođere Novak, Vlade Prskala te pročelnika Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i šport Varaždinske županije Miroslava Hudjeka.
Na predstavljanju projektnih aktivnosti projekta „3D dizajn“ naglašeno je da će se projektom proširiti postojeća stručno-tehnička i inovativna znanja iz područja digitalnih tehnologija. Cilj projekta je educirati i osposobiti deset nastavnika i 52 učenika škole Partnera i Prijavitelja za izradu 3D modela, vizualnih obrada i prezentacija te ojačati njihove kompetencije prema potrebama na tržištu rada. Ciljane skupine projekta su nastavnici, učenici i ravnatelji škole Prijavitelja i Partnera koji će pohađanjem edukacije o 3D dizajnu steći nove kompetencije i podići svoju konkurentnost na tržištu rada. Projektom će se u postojeći obrazovni program škole uvesti novi inovativni sadržaji, metode i procesi kako bi se odgovorilo na potrebe suvremenog obrazovanja i stjecanje novih kompetencija škole Prijavitelja i škole Partnera u IT sektoru.
Na predstavljanju projekta sudjelovali su i mediji koji su na svojim web-stranicama objavili informacije o projektu „3D dizajn“.

Galerija slika

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Za više informacija o EU fondovima posjetite stranicu: www.strukturnifondovi.hr   “Ulaganje u budućnost”

Sadržaj ovog emitiranog materijala isključiva je odgovornost Škole za dizajn, grafiku i održivu gradnju.