Untitled-1

Još 2 dana traju prijave za Junior Freshhh natjecanje

Preostalo je nešto manje od 2 dana za prijavu na Junior Freshhh natjecanje!

INA je otvorila prijave za online natjecanje Junior Freshhh koje će četvrtu godinu zaredom okupiti srednjoškolce iz cijele Hrvatske koji će se u tročlanim timovima boriti za pobjedu rješavajući zanimljive i zahtjevne zadatke iz matematike, fizike, kemije, biologije i geografije.

Junior Freshhh natjecanje održava se u dva kruga; u prvom krugu timovi se natječu u virtualnom svijetu rješavajući zadatke iz područja prirodnih znanosti u zanimljivoj igri koja ih vodi kroz Inina postrojenja i temeljne djelatnosti, dok drugi krug okuplja pet najbolje plasiranih timova iz prvog kruga koji se za pobjedu bore uživo. Članovi timova koji se izbore za prva tri mjesta osvojit će vrijedne nagrade, a nagrada očekuje i školu iz koje stigne najveći broj prijava.

INA poziva sve zainteresirane srednjoškolce da se uključe u Junior Freshhh natjecanje do 24. studenog 2017. putem stranice www.juniorfreshhh.ina.hr, gdje su također dostupne sve informacije o igri i rokovima, postupku prijave i pravilima, a druženje s Inom mogu nastaviti i na Facebook stranici Junior Freshhh Croatia.