svečana podjela svjedodžbi

Svečana podjela završnih svjedodžbi za maturante

U petak, 28. lipnja 2024. održana je svečana podjela završnih svjedodžbi za maturante. U prekrasnom atriju škole ukrašenim i učeničkim završnim radovima, svečanosti je doprinio školski zbor uz profesoricu Dubravku Dabro koji je otpjevao Lijepu našu domovinu, ali i Gaudeamus igitur.

Ravnateljica Sela Tecilazić prigodnim i toplim riječima zaželjela je maturantima sretnu i lijepu budućnost podsjećajući ih na sve ono što su kroz tri ili četiri godine školovanja u ovoj školi stekli. „Želim vam svima dobro zdravlje, upornost i strpljenje, te da vas dobrota i poštenje rese kako bi uz znanja stečena u školi ostvarili sve vaše životne želje i potencijale. Lijepo je kad s ponosom kažete da ste učenici naše škole, a mi da smo bili vaši nastavnici.“

Učenici će sa sobom ponijeti temelj koji im je naša škola pružila za budućnost i kroz stečeno znanje, ali i kroz odgoj, razumijevanje, poticanje razvijanja osobnosti te uz pomaganje u rješavanju životnih problema.

U ime razrednika maturantskih razreda, profesorica Vedrana Šolić pozdravila je učenike kazivajući im pjesmu AKO engleskog književnika Kiplinga.

Nakon toga, svi razrednici pročitali su imena učenika koji su uspješno završili svoje srednjoškolsko obrazovanje.

Čestitamo svim učenicima na uspješno završenom školovanju. Njihov temelj je postavljen, a budućnost je pred njima.

Galerija slika