ljetna kineziološka skola

32. međunarodna Ljetna škola kineziologa u Zadru

Škola za dizajn, grafiku i održivu gradnju sudjelovala je na 32.međunarodnoj ljetnoj školi kineziologa u organizaciji Hrvatskog kineziološkog saveza.

U suradnji s Graditeljsko-geodetskim školom i Kineziološkim fakultetom u Splitu objavljen je i prezentiran znanstveni rad pod nazivom “Analiza povezanosti tjelesne pismenosti, zdravstvene pismenosti i razine tjelesne aktivnosti kod adolescenata”.

Rad je dobio prestižnu nagradu za najbolji znanstveni rad u području edukacije. Nastavnica Jasminka Blažević, u sklopu nastave TZK, zajedno sa ostalim autorima Mateo Blažević (Graditeljsko-geodetska škola Split) i Petra Rajković Vuletić (Kineziološki fakultet Split) izlagali su rezultate istraživanja na 32.međunarodnoj ljetnoj školi kineziologa u Zadru te primili nagradu kao priznanje za izraziti doprinos nastavi TZK.

Osim  priznanja za kvalitetan rad naše škole, kroz ovo istraživanje naši učenici su dobili vrijedne informacije kako unaprijediti svoj zdravstveni status i poboljšati svoju tjelesnu pismenost.

ljetna kineziološka skola
ljetna kineziološka skola