nizozemska_diseminacija

IZVJEŠTAJ O DISEMINACIJAMA ERASMUS+KA1 MOBILNOSTI U NIZOZEMSKU

U sklopu Nastavničkog vijeća Škole za dizajn, grafiku i održivu gradnju 24.6.2024., održana je diseminacija mobilnosti u Nizozemsku.

Naime, Erasmus akreditacija pod brojem 2023-1-HR01 KA121-VET-000123778  odvela nas je u Zwolle u Nizozemskoj gdje smo, od 3. ožujka do 16. ožujka 2024., putovali na kratkoročnu mobilnost učenika i nastavnika.

Deltion college u Zwolleu ugostio je osam učenika i dva nastavnika, i to četiri učenika smjera dizajner unutrašnje arhitekture i četiri učenika web programera u pratnji dvoje nastavnika.

Učenici smjera dizajner unutrašnje arhitekture radili su dizajn interijera tradicionalne nizozemske kuće, a učenici web programeri interaktivnu mapu mjesta Zwolle. Cijela mobilnost je uspješno prošla na obostrano zadovoljstvo domaćina s Deltion collegea i naših kolega i učenika te je dogovoren nastavak suradnje za iduću godinu.

Prethodno, kolege Silvio Puljić i Nikolina Smilović diseminirali su rezultate mobilnosti na sektorskim sastancima unutar škole te na tradicionalnoj izložbi učenika Škole za dizajn, grafiku i održivu gradnju 20.5.2024.

https://gogss.hr/erasmus/

https://www.unist.hr/svecano-otvorena-tradicionalna-ucenicka-izlozba-skole-za-dizajn-grafiku-i-odrzivu-gradnju/18537

Ana Topić, prof.