zlatna_vecer

Zlatna večer matematike

Na ovogodišnjoj „Zlatnoj večeri matematike“ učenici usmjerenja medijski tehničar i web dizajner izradili su nekoliko kreativnih i uspješnih uradaka na temu Vjerojatnost i statistika u obliku videa, tri prezentacije i četiri plakata.

Učenica Dora Tadić, g1m, osmislila je uvodni video pod nazivom „Statistike oko nas“ nakon kojeg se predstavio Viktor Viljac, g2m, s  prezentacijom „Državna matura naše škole“ analizirajući podatke u posljednjih pet godina o uspješnosti naših učenika na Državnoj maturi. Usporedio je uspješnost maturanata strukovnih usmjerenja s gimnazijskim prateći rezultate tri obvezna predmeta.

Prezentaciju „Medijska anketa“ izradila je učenica Nikoleta Ružanji, g1m, kojom je usporedila podatke o korištenju društvenih mreža i mobitela među učenicima prvih i drugih razreda. Osmislila je i dva plakata koja zorno prikazuju prikupljene podatke među učenicima.

Na kraju su se predstavili prezentacijom „Glazbena anketa“ učenici Andrej Topić i Toma Dodig, g2m. Anketirali su učenike prvih i drugih razreda o glazbenim ukusima,  odlasku na koncerte, instrumentima koje sviraju. Plakate je likovno osmislila učenica istog razreda, Iva Rebić.

Voditeljica aktivnosti :
Biljana Krstulović

pozivnica
program-proslave