di_si

A di si ti?

Udruga MoSt, u nedjelju 18. prosinca, organizira na splitskoj Rivi tradicionalnu dobrotvornu akciju „A di si ti?“.
Ukupni prihod akcije namijenjen je isključivo za potrebe korisnika Centra za beskućnice/ke te održavanje i uređenje njihovih prostorija. U Centru za beskućnice/ke svakodnevno je smješteno 35 korisnika, a više od 150 korisnika koriste sve druge usluge osim smještaja poput: socijalne samoposluge, boravka, prehrane, održavanje osobne higijene, zamjene odjeće i obuće, jednokratne novčane pomoći, socijalno uključivanje i dr. Poseban cilj ovogodišnje akcije nastavak je uređenja sanitarnih čvorova  s kojim je započeto tijekom ove godine.

Na buvljaku će sudjelovati oko 80 različitih organizacija, škola, fakulteta, tvrtki, udruženja, stranaka, udruga i pojedinaca, a među njima i naša škola. Pripremu naše škole za buvljak preuzela je pedagoginja Ana Maria Ugrin, ujedno i predsjednica školske zadruge GOGSS. Ovim putem zahvaljujemo svim djelatnicima i učenicima koji su svojim radovima osigurali rukotvorine za prodaju na buvljaku.

Pozivamo sve zainteresirane da podrže akciju te nas posjete u nedjelju na Rivi. Intervju s predsjednikom Udruge MoSt, Dadom Lelasom, uskoro ćete moći pročitati na portalu izvrsna.hr, instagram i facebook portalu Cimaj te našim društvenim mrežama.

Darija Ćerdić Vukušić, prof.

di_si_ti