naslovna_1

Sajam volontiranja u Zagrebu

U sklopu projekta VolON:pojačaj volontiranje odlaskom na Sajam volontiranja i upoznavanjem učenika svi 6 institucija koje sudjeluju u projektu napravljen je još jedan korak kojim se osvijestila važnost projekta i broj učenika uključen u
volontiranje.
Učenici naše škole i Graditeljsko-geodetske tehničke škole krenuli u iz Splita u petak 5.4.2019.u 7 sati. Oko 12 smo došli u Kraševu konferencijsku dvoranu u Maksimiru gdje je organiziran ručak nakon čega je bilo video predstavljanje Školskih volonterskih klubova svih 6 institucija. Uslijedila je predstava udruge Puž koja je naglasila uvažavanje razlika i pomaganje kao najvažniju ljudsku kvalitetu. Također su proglašeni učenici koji su ostvarili najveći broj volonterskih sati te time Zaslužili sudjelovati u Proljetnoj volonterskoj školi u Novom Vinodolskom. U našoj školi to su Vana Skračić s 58 volonterskih sati, Paula Marović s 57 sati, Dora Marinković 51 sat, Sonja Ležaja 48 sati, Marija Čagalj 44 sata, Rafaela Nadoveza i Mia Radačić po 37 sati. ČESTITKE!
Uslijedilo je raspremanje štandova, pozdravljanje i malo vremena za šetnju i odmor u centru Zagreba te nakon toga povratak kući.