naslovna_2

Proljetna volonterska škola

Još jedna volonterska avantura je krenula 23.4. u 9.30 polaskom kraj naše škole. Naime, Proljetna volonterska škola za 7 najvolontera osigurala je dane pune aktivnosti u vidu radionica i druženja u vidu šetnje, kupanja i igara.
Prvi dan smo putovali uz stajanje u Smiljanu gdje smo posjetili memorijalni centar Nikole Tesle te u Senju gdje smo malo razgledali grad. Po dolasku u Novi Vinodolski smo večerali i imali upoznavanje s učenicima Graditeljsko – geodetske tehničke škole, Učeničkog doma Maksimir, Srednje škole Dugo selo, Gimnazije Vukovar i Isusovačke klasične gimnazije Osijek. Sutradan smo imali jutarnje radionice, a poslijepodne u Lov na blago u kojem smo bili pobjednici!!!
U četvrtak smo nakon jutarnjeg promišljanja o budućnosti volonterskog kluba imali igre bez granica – pjevanje, igre s balonima i igre pogađanja, a navečer je slijedilo druženje na plaži ili karaoke. Tužna srca smo u se petak 26.4. nakon
ručka oprostili od ostalih sudionika, uz nadu da ćemo se nekako opet vidjeti i da ćemo nastaviti volontirati i biti MIA – motivatori i aktivatori.