Otvorenje izložbe učeničkih radova u Muzeju grada Splita

U sklopu proslave Dana grada Splita (Sudamja 2012.), Škola za dizajn, grafiku i održivu gradnju – Split  je upriličila već tradicionalnu izložbu učeničkih radova u prostorijama Muzeja grada Splita.Izložba učeničkih radova svečano je otvorena u petak, 4. svibnja 2012., a može se pogledati do 18. svibnja. Brojnim prisutnim uzvanicima, prijateljima Škole, obratio se ravnatelj Ivan Kovačević istaknuvši ponos zbog prekrasnih radova izrađenih tijekom samo ove školske godine. Naime, ovo je jedanaesta izložba van prostorija škole, a već treća u Muzeju grada Splita. Izložbu  je otvorila Nansi Ivanišević voditeljica Odsjeka za prosvjetu i kulturu, Ured državne uprave. Predstavila je školu kao dobar primjer približavanju mladih kulturi naglasivši kako je upravo to i postignuto suradnjom Škole i Muzeja. Potvrdila je to i ravnateljica Muzeja Elvira Šarić Kostić zaželjevši i Školi i Muzeju uspješnu  buduću suradnju.
Posebnu pozornost izazvali su učenički radovi – suveniri Spli’ski šah i Dioklecianvse, ne ljvtv se, kroz koje je udahnut duh Dalmacije i grada Splita.
Učenici i djelatnici Škole za dizajn, grafiku i održivu gradnju ovom izložbom prikazali su samo djelić ostvarenja u ovoj školskoj godini dokazavši još jednom kako rad, kreativnost, ali i ozračje međusobnog podržavanja moraju iznjedriti pravu vrijednost.

Galerija slika