naslovna

Erasmus+ KA2 “HOW TO LIVE HEALTHY IN DIGITAL TIMES FOR MEDIA VET LEARNERS”

U okviru projekta How to live healthy in digital times for media VET learners, posjetili smo partnersku školu u Mariboru (Šola za oblikovanje Maribor). Tamo smo sudjelovali u snimanju i montaži videa, što je bila jedna od planiranih aktivnosti u okviru našeg međunarodnog projekta koji se pokazao dugim i izazovnim u uvjetima pojave pandemije, prelaska na online nastavu i evo konačnog sretnog povratka u “normalu”.

Učenici naše škole su u periodu 19 – 23.4.2022. kvalitetno surađivali i ugodno se družili s učenicima iz Slovenije i Norveške (Gjovik videregaende skole), a Šola za oblikovanje Maribor se iskazala svojom ljubaznošću i vrlo uspješno prezentirala završne radove svih svojih učenika na raznim izložbama te na završnoj svečanosti (FOMB). Slijedi dolazak kolega i učenika iz Maribora, Gjovika i kolege iz Kiela (RBZ WIrtschaft) u razdoblju 30.5. do 3.6.2022. te se nadamo da će učenici smjera medijski tehničar ponovno lijepo surađivati, da ćemo i mi biti dobri domaćini te da ćemo kroz našu izložbu prikazati bar dio kvalitetnih završnih radova naših učenika, koji su iznjedreni pod vodstvom njihovih mentora.

Hvala nastavnicima Ani Topić, Jurju Knezoviću i Marijeli Gulin za uspješno provedenu mobilnost s 12 učenika koji su predstavljali našu školu, a to su : Ena Kljaković Šantić, Lea Jukić, Lara Olujić, Lucija Šalinović, Lucia Klarić, Lara Buzov, Lucija Jovanović, Luka Šiljić, Sara Ergović, Nina Reljić, Andrea Melvan i Marija Vukorepa. Bravo za naše učenike medijske tehničare!