mappasign34

Produžuje se rok za prijavu na nagradni natječaj u sklopu projekta SIGN

Dragi učenici,

obavještavamo Vas da je rok za prijavu za nagradni natječaj u sklopu projekta SIGN produžen.

Natječaj je otvoren za sve osobe (amateri ili profesionalci od 15 do 24 godine) koji imaju prebivalište ili boravište u državi članici EU uključenoj u projekt. Pobjednici natječaja bit će pozvani da sudjeluju na finalnom događaju projekta i nagrađeni: svaki pobjednik će osvojiti Iphone 13 i putovanje na završnu konferenciju (trošak putovanja i smještaj za 2 osobe).

Pravo sudjelovanja stječe se:
-Prijavom na web stranicu project-sign.eu.
-Objavom uratka (Fotografije, crteža, grafike ili ilustracije, videa).
-Ispunjavanjem online upitnika koji čine 3 jednostavna pitanja s ciljem razvijanja samosvijesti i bolje percepcije sudionika po pitanju intelektualnog vlasništva.
-Pregledom svih informacije na web stranici i prihvatom pravila za sudjelovanje.

Maloljetnici mogu sudjelovati samo uz suglasnost roditelja ili zakonskog skrbnika. Svi radovi moraju biti učitani do isteka roka za sudjelovanje. Svaki sudionik ima pravo prijaviti samo jedan rad.

Rok za prijavu radova je 06.5.2022.

Nagradni natječaj se provodi u sklopu projekta SIGN – Kampanja senzibilizacije za zaštitu prava intelektualnog vlasništva. SIGN je projekt financiran europskim sredstvima koji ima za cilj povećati percepciju kod mladih potrošača o vrijednosti prava intelektualnog vlasništva kao pokretača društvenog i gospodarskog napretka za cijelu zajednicu.

“Opći cilj projekta SIGN je povećati percepciju mladih potrošača kada je u pitanju intelektualno vlasništvo kao pokretač društvenog i ekonomskog napretka cijele zajednice. Projekt financira Europski ured za intelektualno vlasništvo. U provedbu je uključeno 8 zemalja članica uključujući Hrvatsku.

Za više informacija o projektu i nagradnom natječaju možete pogledati na web adresi: project- sign.eu