Šport

Kalendar natjecanja

Za ovu školsku godinu 2016/2017 možete pogledati okvirni pregled održavanja školskih natjecanja u športu i to u različitim disciplinama. Ovisno o mogućnosti korištenja športskih (školskih) dvorana i slobodnom vremenu rukovoditelja natjecanja moguće su manje izmjene održavanja pojedinih natjecanja.

sport_plan

 


Učenici naše škole bili su veoma uspješni na natjecanju u streljaštvu u organizaciji Saveza školskih športskih društava grada Splita.Natjecanje u streljaštvu za učenice i učenike srednjih škola Splita održalo se u streljani ŠC ’’Gripe’’. U ženskoj ekipi su se natjecale: Andrea Jurišić i Petra Gavranić iz g1m razreda, dok su muške boje branili: Ante Krišto 2b, Duje Bartulović g3b, Andrija Vukšić 4b i Ivo Livačić g3b razred.

Muška ekipa osvojila je 1. MJESTO ekipno, a učenik Andrija Vukšić je osvojio 1. MJESTO pojedinačno.

Čestitke na postignutim rezultatima !

Galerija slika,

no images were found

 


 

Proljetni kros

U organizaciji ”Saveza školskih športskih društava grada Splita”, održao se u srijedu  20. ožujka na stadionu Parka mladeži proljetni kros osnovnih i srednjih škola grada Splita.

Staza je bila dužine 1000 m za učenice, dok su učenici morali pretrčati 1500 m. Ekipa se sastojala od 5 natjecatelja za svaku kategoriju, s tim da se natjecanje održavalo u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. Naša škola je nastupila sa ženskom i muškom ekipom.

Ženska ekipa :

Josipa Vrandečić, g1m
Andrea Peko, g1m
Filipa Pračer, 1A
Antonella Radanović, 3A
Anita Maroš, g4b
Jelena Bartulović, 4B
Karmen Nikolić, g3b

Muška ekipa :

Ivan Vrgoč, 2B
Antonio Bešlić, 1B
Marin Coce, 1B
Ante Kovačević, g3m
Ivo Boban, g3b
Ivan Marasović, g3a
Frane Jakšić, 3A
Mate Domazet, g3b

Po završetku krosa, na kojem je ove godine bio izuzetno velik broj učenika, naši učenici su osvojili dva treća mjesta, i to Antonella Radanović u  pojedinačnoj konkurenciji za učenice 3. i 4. razreda, te muška ekipa u ekipnoj konkurenciji za učenike 3. i 4. razreda.

Čestitamo svim sudionicima !