splite

Humanitarna akcija “ Splite, pruži ruku!”

Centar za odgoj i obrazovanje “Juraj Bonači” i međunarodna policijska udruga International Police Association, Regionalni klub IPA  Splitsko-dalmatinska organiziraju humanitarnu akciju u okviru koje se u petak 27.rujna 2013. u Domu HV-a u Lori odigrala predstava “Bobočka” u izvedbi Ecije Ojdanić i kazališta Moruzgva.

Sredstva prikupljena prodajom karata donirat će se u svrhu nabave kombi vozila za potrebe Centra ‘’Juraj Bonači’’. Naime, trenutno ovaj Centar skrbi za više od 450 korisnika na području grada i županije. Kupovinom kombija značajno će se doprinijeti povećanju kvalitete skrbi za zadovoljenje potreba štićenika.

S obzirom da naša Škola za dizajn, grafiku i održivu gradnju – Split, redovito surađuje  s COO ‘’Juraj Bonači’’,  te naši učenici volonteri posjećuju štićenike Centra, željeli smo se uključiti i u ovu akciju. Naši učenici grafičkih usmjerenja pripremili su i tiskali karte za predstavu.
Ukoliko se želite uključiti u daljnje volonterske aktivnosti i posjete COO ”Juraj Bonači”, možete se obratiti školskoj psihologinji.

Galerija slika,