5. Državno natjecanje iz obrazovnog sektora grafička tehnologija i audiovizualno oblikovanje

Dana 17. travnja, naša mala ekspedicija je otputovala u Čakovec na 5. Državno natjecanje iz grafičke tehnologije i audiovizualnog oblikovanja.U njenom sastavu su bili: Mirko Jurko, član Državnog povjerenstva, Tomislav Jukić Peladić, mentor audiovizualnih tehnologija, Sonja Ortner, mentor grafičke tehnologije. Učenici koji su sudjelovali na natjecanju: Bruna Brakus i Marija Miletić (u domeni audiovizualnih tehnologija), te Ivan Lampalov ( u domeni grafičke tehnologije ). Područje dizajna i fotografije bilo je samo u funkciji ’’smotre ’’, no s nama su bili i učenici Nikola Dodig ( kao predstavnik dizajna ) i Deni Ferić ( kao predstavnik fotografije ).
Domaćini iz Graditeljske škole Čakovec su nas divno primili i organizacija je bila na vrhuncu. Učenici su se oduševili gradom Čakovcem te svim njegovim kulturnim znamenitostima.

Naš učenik Ivan Lampalov osvojio je 1. mjesto iz grafičke tehnologije, dok su učenice koje su se natjecale u području audiovizualnih tehnologija, natjecanje završile na 7. mjestu.

Iskrene česitke našim prvacima, Ivanu Lampalovu i prof. Sonji Ortner!