Volonteri u Dnevnom centru Firule, COO Juraj Bonači

Nastavljajući širiti i raditi dobro volonteri naše škole ponovo su se družili i radili zajedno s korisnicima Dnevnog centra Firule. Sudjelovali su u izradi eksponata za Prodajnu izložbu i u izradi plakata za Božićni nastup.Kako je protekao posjet zabilježila je učenica g3.m razreda Bruna Brakus.
,,U srijedu, 28. studenoga, učenice g3.m razreda posjetile su Dnevni centar Firule koji okuplja mladež i odrasle osobe s intelektualnim poteškoćama. Voditeljica centra uputila nas je u radionice gdje možemo pomoći u pripremi Božićnih radova koji će se prodavati u City Centru One. Podijelile smo se u tri grupe koje su išle u različite radionice. Uz ugodnu atmosferu s korisnicima i voditeljima radionica izrađivale smo anđele, kuglice za bor i druge božićne ukrase. Nismo ni primijetile kako vrijeme brzo prolazi, a već smo trebale krenuti u školu. Oprostile smo se sa svima uz obećanje da ćemo ih što prije ponovno posjetiti.’’

Plakat za Božićnu priredbu, kao i pozivnice, izradila je učenica g4.m razreda Andrea Klepo u suradnji s profesorom Markom Dragunom.
Svi ste dobrodošli na Prodajnu izložbu ovu subotu i nedjelju u City Centru One od 9 do 21 sat, kao i na Božićnu priredbu ’’Anđeoski osmjesi’’ u Franjevački klerikat O. fra Ante Antića , 20. prosinca u 16 sati.