info_bip_naslovnica

Nezaboravna iskustva s Infobip Shift konferencije

I ove godine posjetili smo Infobip Shift konferenciju, iskustvo je neopisivo! U prepuni autobus ugurali smo se skupa s našim gostima iz Nizozemske koji su svoje vrijeme dolaska povodom Erasmusa upravo prilagodili datumu održavanja Infobip Shift konferencije.

Konferencija nas je oduševila dinamičnim i bogatim programom, savršenom organizacijom, predivno uređenim pozornicima, izabranim govornicima, dodatnim sadržajima i zanimacijom. Imali smo priliku čuti inspirativne govore stručnjaka iz IT industrije, koji su s nama podijelili najnovije trendove i inovacije koje oblikuju budućnost tehnologije.

Jedan od najzanimljivijih dijelova konferencije bio je uvid u sve širu primjenu umjetne inteligencije u svakodnevnom životu, što nam je otvorilo nove perspektive o mogućnostima koje tehnologija donosi. Osim što smo uživali u predavanjima, imali smo priliku razgovarati s profesionalcima iz industrije. Njihovi savjeti i iskustva pružili su nam uvid u potencijalne karijere i izazove s kojima ćemo se sigurno suočiti.

Iako je dan prošao prebrzo, vratili smo se prepuni novih znanja, ideja i motivacije, neizmjerno zahvalni na prilici da sudjelujemo u ovakvom događaju i s nestrpljenjem iščekujemo sljedeći!

Galerija slika