najava_erasmus

NAJAVA ERASMUS+ AKTIVNOSTI ŠKOLE ZA ŠKOLSKU GODINU 2024/25

Na Nastavničkom vijeću naše škole održanom 29.8.2024., koordiranatorice Erasmus + aktivnosti, Ana Topić i Marijela Gulin prezentirale su ostalim kolegama plan Erasmus + aktivnosti za školsku godinu 2024./2025.

Erasmus+KA1 akreditacija trebala bi naše učenike i nastavnike ove godine odvesti na mobilnost u Liepaju i Zwolle, gdje smo stekli kvalitetne i dugoročne partnere. Novost je mogućnost mobilnosti učenika trogodišnjih smjerova – zidara, keramičara i montera suhe gradnje – u školu u Celju. Ravnatelj Srednje šole za gradbeništvo in varovanje okolja i dvije nastavnice u svibnju ove godine bili su na job shadowingu/aktivnosti praćenja rada u našoj školi te imamo razloga nadati se uspješnoj suradnji sa školom u Celju.

Krajem rujna 2024., domaćini smo aktivnosti snimanja videa u okviru Erasmus+KA2 projekta naziva Digital clean up campaign koji u suradnji s još tri škole strukovnog profila iz Norveške, Slovenije i Španjolske radi na osmišljavanju kampanje u svrhu podizanja svijesti o potrebi čišćenja nepotrebnih digitalnih sadržaja.

Veselimo se novim mobilnostima i uključivanju novih kolega i učenika u Erasmus+ programe koji otvaraju velike mogućnosti učenja i napredovanja.

Ovdje možete klikom skinutu prezentaciju u pdf formatu.

Erasmus+ koordinatorice Ana Topić i Marijela Gulin