erasmus

ODRŽANE RADIONICE U OKVIRU PRIPREMA ZA MOBILNOST

Pedagoško-kulturološke radionice –  što znači biti sam/a, a s drugima na putovanju, što bi eventualno mogao biti izazov, kako se prilagoditi novoj grupi. Učenicima su predstavljene posebnosti Latvije, njezine kulture, zanimljivi povijesni podaci, poznate ličnosti iz javnog života, tipična hrana i glazba.

Jezične-strukovne radionice– engleski i latvijski jezik, upoznavanje s specifičnim vokabularom te gledanje videa

Digitalne radionice-   uporaba alata Eu academy,Europass, registracija i upute o popunjavanju, te upoznavanje s izradom ostalih dokumenata

Financijske radionice- Financijska pismenost – kako upravljati danim proračunom, rasporediti troškove, odnosno raspolagati s novcem

Radionice su bile interaktivne s ciljem razvijanja novih znanja, vještina i stavova. Poticali smo suradničko i iskustveno učenje kroz aktivnosti u svrhu intelektualnog poticanja i djelotvornog održavanja motivacije sudionika.

Učenici odlaze na mobilnost  15.10.2023 u pratnji nastavnica Antonele Zagorac I Marijele Gulin u školu  Liepajas Muzikas,makslas un dizaina vidusskola u Latviji. Služit će se engleskim jezikom te sudjelovati  na nastavi i u kulturološkim aktivnostima.

erasmus
erasmus