Izložba učeničkih radova

Izložba u Prokulturi na Peristilu

Dana 2. lipnja u Prokulturi, Kući jezika i kulture Peristil (Poljana kraljice Jelene 1, 21000 Split), otvorena je godišnja izložba učeničkih radova Škole za dizajn, grafiku i održivu gradnju Split.

Škola tradicionalno izlaže učeničke radove iz područja umjetnosti i grafike u javnim galerijama, a zadnje dvije godine u najljepšem prostoru Grada – Prokulturi, kući jezika i kulture na splitskom Peristilu!

Agende ove dvije ustanove su se poklopile kroz razumijevanje izlaganja učeničkih radova, završnoj školskoj izložbi – kao vid afirmacije obrazovanja kroz kulturu i umjetnosti, te susrete mladih u tim značajnim područjima.

Ove godine predstavljaju:

1. Presjek zadnje nastavne godine u području umjetnosti i grafike
2. Promociju školskog lista SLOG koji je na ovogodišnjoj smotri LiDraNo proglašen najboljim školskim listom iz Splitsko dalmatinske županije. Urednica lista je učenica Karmen Penga, g3.m, a mentori Žana Mačukatić, prof. i Edi Murgić, nastavnik stručnih predmeta
3. Promociju i prezentaciju videa učenika Dražena Bošnjaka, g3.m, nagrađenog na World Skills Croatia, državnom natjecanju u disciplini Multmedija, mentor Jure Knezović, prof.

Pozivamo vas da podržite naše učenike i posjetite izložbu.