oko stola

Projekt “Oko stola” donio i nekoliko pobjednika iz naše škole

Nastavni zavod za javno zdravstvo i Služba za mentalno zdravlje, organizirali su projekt pod nazivom Oko stola potaknuti iskustvima iz prakse koja upućuju na usmjerenost i nezadovoljstvo mladih izgledom, kao i na nedovoljnu osviještenost o važnosti utjecaja emocija na navike hranjenja. S ciljem zaštite i unaprjeđenja upravo mentalnog zdravlja mladih održalo se i natjecanje kroz igre, odnosno proaktivno učenje. Više o projektu svakako pogledajte na stranicama NZJZ SDŽ.

U prvoj implementaciji ovog projekta sudjelovali su učenici 2. razreda iz sedam srednjih škola na području naše županije. To su, osim naše škole: Turističko-ugostiteljska škola Split, Škola likovnih umjetnosti Split, IV. gimnazija Marko Marulić, Građevinsko-geodetska tehnička škola Split, Zdravstvena škola Split kao i SŠ fra Andrije Kačića Miošića Makarska.

Škola za grafiku, dizajn i održivu gradnju ima svoje pobjednike – učenike 2.A razreda, Ivanu Čondić i Marina Roka Kundida te učenike 2.B razreda, Danu Barun i Josipa Stjepanovića. Čestitke našim učenicima, veselimo se međuškolskom natjecanju koje nas očekuje u travnju!