centar izvrnosti

Poziv za prijavu za stjecanje statusa polaznika/mentora centra izvrsnosti iz matematike

SDŽ pokreće projekt CENTRI IZVRSNOSTI SPLITSKODALMATINSKE ŽUPANIJE s namjerom stvaranja sustavnih okvira za prepoznavanje, uključivanje i rad s nadarenom djecom, ali i otvaranje mogućnosti napredovanja i rada nadarenih mentora.

Jedan od centara je i Centar izvrsnosti iz matematike čije sjedište se nalazi u prostorijama III. gimnazije, Split.

Rad u Centru izvrsnosti iz matematike planiran je subotom u rasporedu rada od 4 ( četiri ) školska sata. Nastava bi se odvijala u 1. ( prvoj ), jutarnjoj smjeni, a raspored bi bio prilagođen učenicima i mentorima koji putuju.

Pozivamo sve učenice i učenike koji su zainteresirani za stjecanje novih znanja kroz dodatni rad s najboljim mentorima, sveučilišnim profesorima, znanstvenicima i gostujućim predavačima da se prijave na ovaj Javni poziv kako bi kroz postupak testiranja stekli status polaznika Centra izvrsnosti iz matematike.

Pozivamo sve nastavnice i nastavnike matematike koji su motivirani i zainteresirani za stjecanje novih znanja i vještina kao i prenošenje znanja kroz dodatni rad s darovitim učenicima da se prijave na ovaj Javni poziv kako bi stekli status mentora u Centru izvrsnosti iz matematike.

Detalje pročitajte u Javnom pozivu te ispunite Suglasnost za testiranje učenika, za objavljivanje fotografija i pohađanje nastave.