article-header

Prvi dan državnog natjecanja-otvaranje natjecanja

Prvi dan državnog natjecanja službeno je gotov!
Dolaskom 21-og mentora i 29 učenika iz 9 hrvatskih srednjih škola započeo je naš dan ispunjen kreativnošću. Iako je našim gostima već od samog dolaska u Split osigurano kvalitetno provođenje vremena, poput razgledavanja grada uz vodstvo vodiča, pravi vrhunac dana odvio se baš u našoj školi.

Za veselu, dinamičnu i kreativnu atmosferu pobrinuli su se razni umjetnici, a neki od njih su naši bivši i sadašnji učenici! Odličan vizualni dojam ostavili su akrobati, plesači i naši biciklisti Lovro Pavić i Bepo Buttiglieri. Plesačice na svili ostavile su jedinstven dojam, a svi su zasigurno najbolje zapamtili njihovu izvedbu s vatrom! Naše goste, a i nas domaćine svojom glazbom je zabavljao DJ Peco i time upotpunio naš program. I za kraj, kako bi zadovoljili sva osjetila učenika, mentora, a i Državnog povjerenstva pripremili smo catering po svačijem ukusu.

Organiziranim odlaskom gostiju natrag u hotel zaključili smo ovaj uspješan dan. Kao što smo rekli, kreativnosti nije bilo manjka, a nadamo se da neće biti ni sutra na natjecanju. Ovim putem želimo svim natjecateljima svu sreću u sutrašnjem izazovu!