Nagradni natječaj za izradu plakata za Međunarodni praznik rada

Savez samostalnih sindikata Hrvatske i Sekcija mladih SSSH  treću godinu zaredom su raspisali natječaj za izradu plakata za Međunarodni praznik rada. Najbolji elektronički rad, koji odražava značenje Međunarodnog praznika rada, bit će nagrađen novčanom nagradom u iznosu od 2000,00 kn, objavljen u glasilu SSSH Sindikalna akcija i na internetskoj stranici SSSH te zajedno s drugim prispjelim radovima izložen u predvorju Radničkoga doma u Zagrebu, Trg kralja Petra Krešimira IV br. 2. Najbolji rad također će biti pretočen u prvosvibanjski plakat.

Ovom se akcijom i ove godine prvenstveno želimo obratiti mlađoj populaciji, potaknuti je na razmišljanje o značaju i važnosti praznika rada i podići razinu svijesti o njegovom istinskom značenju i razlozima obilježavanja.

Nadalje, akcijom želimo poduprijeti mlade, kreativne osobe, priznati njihov rad i omogućiti im da svoju kreativnost podijele s drugima, osiguravajući im prostor za izlaganje radova.
vidjeti privitak i link: http://www.sssh.hr/hr/vise/sekcija-mladih-68/natjecaj-sssh-i-sekcije-mladih-sssh-za-izradu-prvosvibanjskog-plakata-956)

Za sva eventualna pitanja stojimo Vam na raspolaganju (kontakt osoba: Dijana Šobota, izvršna tajnica SSSH,  dijana.sobota@sssh.hr; tel. 01 4655 026)