sasso

Škola za dizajn, grafiku i održivu gradnju – Split na 18. Međunarodnom sajmu SASO 2013.

Na prostoru splitskog Žnjana  otvoren je 18. po redu Međunarodni sajam SASO, na kojem kao i dosadašnjih godina izlaže i naša škola. Moći će se posjetiti u razdoblju od 23. do 27. listopada 2013. Sajam je vodeći gospodarski događaj u Republici Hrvatskoj i predstavlja mjesto susreta novih tehnologija i struka, profesionalaca i gospodarstvenika.
Obuhvaća niz međunarodnih specijaliziranih sajmova: Sajam graditeljstva, Sajam drvne industrije, Sajam metalne industrije, Sajam alata, strojeva i opreme, Sajam obrtništva i male privrede, Sajam elektrotehnike, energetike i telekomunikacija, SAFIR – Sajam financija, investicija i razvoja, SEKO- Sajam ekologije te Sajam kamena. U sklopu sajma održava se niz stručnih predavanja i seminara te organiziranih poslovnih susreta.
Škola za dizajn, grafiku i održivu gradnju do 27. listopada predstavit će se kroz radove svojih učenika u području dizajna keramike, dizajna metala, aranžersko-scenografskog dizajna, dizajna unutrašnje arhitekture, kao i kroz područje grafike,  web dizajna i multimedije.

Posjetite nas do 27. listopada, upoznajte naš rad i sudjelujte u različitim radionicama s našim učenicima i profesorima.

Galerija slika,