Otvorenje izložbe učeničkih radova u Muzeju grada Splita

Škola za dizajn, grafiku i održivu gradnju – Split  je upriličila već tradicionalnu izložbu učeničkih radova u prostorijama Muzeja grada Splita. Izložba je svečano otvorena u utorak, 4. lipnja 2013., a može se pogledati do 13. lipnja.
Prisutnim uzvanicima, prijateljima Škole, obratio se ravnatelj Ivan Kovačević,  istaknuvši ponos zbog prekrasnih radova izrađenih tijekom samo ove školske godine. Naime, ovo je dvanaesta izložba van prostorija škole, a već četvrta u Muzeju grada Splita.
Izložbu  je otvorila umirovljena djelatnica naše škole, profesorica Nastja Radić. U svom govoru istakla je kako je ugodno iznenađena novim idejama i radovima u kojima se vidi stručan utjecaj mentora na učenike i njihove radove, a da se pritom nije izgubila učenikova osobnost i osnovna zamisao, a što se vidi kroz sve izložene eksponate.
Poželjevši sreću i uspjeh u budućem radu otvorila je izložbu.
Izložbom je obuhvaćen samo mali dio ostvarenja u ovoj školskoj godini, pokazavši predani rad i kreativnost kako učenika, tako i njihovih mentora, kao i njhovu međusobnu suradnju i uvažavanje. Iz svega toga proizašla je ova prekrasna i hvale vrijedna izložba.

Galerija slika,