glava

Izložba učeničkih radova

Pozivamo Vas na izložbu učeničkih radova ŠKOLE ZA DIZAJN, GRAFIKU I ODRŽIVU GRADNJU. Radovi su nastali kroz projekt ,,Pretežno vedro’’ i predstavljaju osjećaje mladih izražene kroz maske.

Maske su izradili učenici umjetničkih zanimanja (dizajner unutrašnje arhitekture, dizajner keramike, dizajner metala i aranžersko-scenografski dizajner ) koristeći različite materijale.
U sklopu projekta naši učenici su izveli performans ”I GOTTA FEELING” u kojem su kroz maske iskazali svoje osjećaje. Također su postavili izložbu fotografija pod nazivom ,,Ah, ti osjećaji”.

Iskustva i radovi stečeni i nastali u projektu našli su svoje mjesto u priručniku ,,Pretežno vedro’’, Priručniku za mlade (i one nešto starije…) koji je namijenjen mladima i onima koji ih žele bolje razumjeti.

U izradi priručnika sudjelovala je i naša škola. Svoj rad uložili su učenici umjetničkih zanimanja u izradi maski. Sve su to lijepo slikali naši Web-dizajneri i tiskali grafičari. U sklopu priručnika je i DVD koji su snimili štićenici Dječjeg doma ,,Maestral”, podružnica Miljenko i Dobrila – Kaštel Lukšić, a opremili medijski tehničari naše škole.

Izložba je postavljena u atriju škole, a može se posjetiti od 24. siječnja do 12. veljače u vremenu od 8.00 do 20.00 sati.

MOŽDA VAM NAŠE MASKE PROBUDE MAŠTU I DOBIJETE IDEJU ZA SVOJU ORIGINALNU I JEDINSTVENU MASKU ZA OVOGODIŠNJI MASKEMBAL.

RADUJEMO SE VAŠEM DOLASKU !

Galerija slika