Međunarodni sajam SASO 2012.

Danas je u Splitu otvoren 17. po redu Međunarodni sajam SASO. Sajam je smješten na prostoru splitskog Žnjana, a moći će se posjetiti od 24. do 28. listopada.Osim hrvatskih izlagača, na sajmu će sudjelovati izlagači iz Njemačke, Slovenije, Srbije, Austrije, Italije, Češke, Poljske, Francuske, Slovačke i Mađarske.
Sa svojim učeničkim radovima, ali i kroz prezentacije i radionice, predstavit će se i naša škola. Za postav i aktivnosti na štandu naše škole zaslužni su učenici umjetničkih zanimanja – dizajneri keramike, dizajneri metala, aranžersko – scenografski dizajneri i dizajneri unutrašnje arhitekture, kao i web dizajneri i multimedija. Svoje radove također će prezentirati i učenici grafičkih zanimanja kroz informativne plakate te radionice za izradu bedževa.

SASO obuhvaća osam međunarodnih specijaliziranih sajmova – graditeljstva, drvne i metalne industrije, alata i opreme, obrtništva, male privrede i poduzetništva, elektronike, energetike i telekomunikacija i sajam ekologije.

Posjetite nas do 28. listopada, upoznajte naš rad i sudjelujte u različitim radionicama s našim učenicima i profesorima.