Volontiraj, budi promjena!

Volontiraj, budi promjena!

Hrvatska mreža volonterskih centara drugi je put organizirala kampanju pod nazivom “Hrvatska volontira!”, kojom se željelo ukazati na važnost volontiranja u razvoju suvremenog demokratskog društva, u kojem svaki pojedinac ima pravo i odgovornost dati svoj doprinos društvu u kojem se takav doprinos cijeni.
Više about Volontiraj, budi promjena!

Natječaj

Natječaj

ŠKOLA ZA DIZAJN, GRAFIKU I ODRŽIVU GRADNJU SPLIT, Matice hrvatske 11 r a s p i s u j e NATJEČAJ za upis u programe srednjoškolskog obrazovanja odraslih šk. god. 2012./13. 1. Za stjecanje srednje stručne spreme za zanimanje: Graditeljstvo: zidar, tesar, rukovatelj samohodnim građevinskim strojevima, keramičar-oblagač, armirač, krovopokrivač, monter suhe gradnje, podopolagač, fasader, soboslikar-ličilac, […]

Iz projekta “Pretežno vedro”

Iz projekta “Pretežno vedro”

Osjećaji su odraz našeg unutarnjeg stanja, naših unutarnjih reakcija na naše potrebe i želje, djeluju na naše ponašanje, odluke, raspoloženje. Također djeluju na naš način komunikacije, na stvaranje emocionalne veze, zajedništva, bliskosti i prisnosti.
Po sebi nisu ni pravi ni krivi, dolaze i odlaze. Mogu jedino biti ugodni i neugodni. Kada sam žalostan osjećam se tužno, ljutito, povrijeđeno, zabrinuto ili plačem. Kada sam sretan onda se smijem, osjećam ugodno, veselo, zadovoljno. Više about Iz projekta “Pretežno vedro”