juraj

Posjetili smo završnu priredbu i izložbu korisnika COO „Juraj Bonači“

Centar za odgoj i obrazovanje „Juraj Bonači“ i ove je godine pokazao što su njihovi korisnici marljivo radili kroz čitavu godinu. Dana 12. lipnja 2012. održana je svečana priredba i izložba radova korisnika.

U pripremi priredbe sudjelovali su i volonteri naše škole koji su se već družili s korisnicima dislocirane jedinice DC „Firule“. Naši su učenici dizajnirali pozivnice i plakat za izložbu te su ih grafički pripremili i ispisali u našim radionicama.

Na priredbi su sudjelovali korisnici COO „Juraj Bonači“ – učenici Odjela za odgoj i obrazovanje, korisnici Odjela kulture i stanovanja, korisnici dislocirane jedinice DC „Firule“, kao i korisnici Područnog odjeljenja Makarska i Područnog odjeljenja Sinj. Kroz pjesmu, ples i igrokaze pokazali su što su naučili proteklu godinu i oduševili čitavu publiku.

Djelatnici COO Juraj Bonači željeli su prikazati i rad volontera te su svi volonteri pozvani na pozornicu kako bi poslali poruku „Voleći tebe, izgrađujem sebe“. Također je na izložbi dio prostora posvećen volonterima te je postavljen plakat koji pokazuje kako su se družili naši učenici i korisnici dislocirane jedinice DC „Firule“.

Izložba je završila uz zajednički ples i pjesmu korisnika COO „Juraj Bonači“ i volontera, zakusku i planiranje idućeg susreta.

Galerija slika