kalendar

Zrno po zrno; plod

Nositelj projekta Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, Služba za mentalno zdravlje, prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti.  Sudionik u projektu  je Centar za odgoj i obrazovanje Slava Raškaj Split, a  naša škole  i  Obrtna- tehnička  škola Split je suradnik u navedenom projektu.Prezentacija i izložba projekta Zrno po zrno; plod bit će otvorena 6. prosinca 2011. u 11 sati i moći će se posjetiti sve do Božića u prostorima Škole za dizajn, grafiku i održivu gradnju Split.
Bit će izloženo 13 likovnih radova djece iz Centra za odgoj i obrazovanje Slava Raškaj. Iz tih radova nastao je kalendar koji će tada biti promoviran, a u čijem dizajnu i izradi je sudjelovala i naša škola.
Škola za dizajn, grafiku i održivu gradnju će izložiti i ponuditi na prodaju radove učenika umjetničkih zanimanja: dizajner unutrašnje arhitekture, aranžersko scenografski dizajner, dizajner keramike i dizajner metala. Svi radovi su unikatni, a bit će ponuđeni po simboličnim cijenama.
Cijeli prihod od prodaje bit će namijenjen potrebitima grada Splita.

Kalendar s likovnim radovima djece iz Centra za odgoj i obrazovanje Slava Raškaj:

Predstavljanje projekta i otvatranje izložbe