sajam

Škola na sajmu SASO 2011

Naša škola se i ove godine predstavila na tradicionalnom sajmu SASO. 16. međunarodni specijalizirani sajam SASO, otvorio je svoja vrata 19. listopada na Žnjanu. Riječ je o vodećem gospodarskom događaju u Hrvatskoj, mjestu susreta novih tehnologija i struke, profesionalaca i gospodarstvenika.

Sajam SASO obuhvaća u sebi niz međunarodnih specijaliziranih sajmova: Sajam graditeljstva, Sajam drvne industrije, Sajam metalne industrije, Sajam alata, strojeva i opreme, Sajam obrtništva, male privrede i poduzetništva, Sajam elektrotehnike, energetike i telekomunikacija, SAFIR – Sajam financija, investicija i razvoja, te SEKO- Sajam ekologije.
Škola za dizajn, grafiku i održivu gradnju do 23. listopada predstavit će se kroz radove svojih učenika, različite prezentacije i radionice u području Dizajna keramike, Dizajna metala, Aranžersko-scenografskog dizajna, Dizajna unutrašnje arhitekture.
U području grafike prezentirat će svoje radove kroz Web dizajn i multimediju.

Posjetite nas na  do 23. listopada, upoznajte naš rad i sudjelujte u različitim radionicama s našim učenicima i profesorima.