POTVRDA DOLASKA I PRISTUP PROVOĐENJU DODATNE PROVJERE – OBAVEZNO!

Ukoliko ne potvrdite dolazak i pristup provođenju dodatne provjere nećete moći pristupiti provjeri!

Molimo Vas da detaljno pročitate dolje navedene upute.

Kao što je bilo navedeno u upisnoj dokumentaciji, osim odabira škole i zanimanja preko službenog linka upisi.hr, potrebno je izvršiti potvrdu i prijavu dolaska i pristup provođenju dodatne provjera darovitosti, sklonosti i sposobnosti za sljedeća zanimanja:
Grafički urednik – dizajner
Medijski tehničar
WEB dizajner
WEB programer
Likovna umjetnost i dizajn

 

Neophodna je prijava roditelja putem Google računa koju Google zahtjeva zbog potrebnog učitavanja i prijenosa fotografije učenika.

POTVRDA I PRIJAVA dolaska i pristup provođenju dodatne provjere provodi se preko Google obrasca.

Ukoliko imate problema pri prijavi i pristupu obrascu, javite nam se na upisi@gogss.hr

 

U skladu s novonastalom situacijom s koronavirusom, Škola za dizajn, grafiku i održivu gradnju odlučila je ove godine u potpunosti preuzeti na sebe trošak provjere za sve učenike koji pristupe provjerama u ljetnom roku upisa 2020./2021.

 

Još jednom ponavljamo datum i vrijeme provođenja dodatnih provjera:
Web programer – 14. srpnja u 9:00
Web dizajner – 14. srpnja u 11:00
Medijski tehničar – 14. srpnja u 11:00
Grafički urednik – 14. srpnja u 11:00

Ukoliko učenici prijave više zanimanja za provjere koje će se održati 14. srpnja u 11:00h pisat će ih slijedom u istom danu.

 

LIKOVNA UMJETNOST I DIZAJN –15. srpnja u 9:00
(Dizajner unutrašnje arhitekture, Aranžersko-scenografski dizajner, Dizajner metala, Dizajner keramike)

*Na zamolbu učenika i roditelja, a zbog kolizije s provjerom u drugoj školi, učenici koji ne mogu pristupiti provjeri u 9 sati, moći će joj pristupiti u 13 sati (samo molimo da nas o tome obavezno obavijeste na upisi@gogss.hr najkasnije do 13.7.2020).

 

Na određeni datum učenici bez pratnje roditelja ulaze u školu jedan po jedan prema uputi nastavnika. Zbog provođenja mjera zaštite roditelji djecu čekaju izvan prostorija škole.
Učenici na ulazu prolaze dezinfekciju i redaju se po ucrtanoj liniji školskog hodnika jedan iza drugoga, držeći razmak od 2 metra. U to vrijeme bit će im dodijeljen broj učionice u kojoj se piše provjera. Učenici odmah potom, bez dodatnog čekanja, odlaze na svoja mjesta prema učionicama i čekaju početak provjere. Sve dodatne upute bit će pročitane pri dolasku i pristupu provjeri. Molimo sve roditelje i učenike da prije dolaska na provjeru pročitaju uputu HZJZ-a te ih se pridržavaju.

Želimo vam puno uspjeha!

2020 UPIS GOGSS