NATJECANJE

Županijska natjecanja

Pomalo završavaju školska natjecanja te najbolji imaju priliku otići na županijsko natjecanje iz različitih predmeta. Trenutno se zna da imamo predstavnike na županijskom natjecanju iz Engleskog jezika i Informatike. Ne sumnjamo da će biti učenika koji će nas predstavljati u županiji i iz drugih predmeta.

Iz Engleskog jezika na županijsko natjecanje odlazi troje učenika (mentori prof. Ana Topić i Marijela Gulin) koji su pokazali zavidno znanje na školskoj razini postižući visoke rezultate u razini do 90% riješenosti testa. U njihov visoki rezultat ne sumnjamo ni na županijskoj razini koju željno iščekujemo.

Iz Informatike su poznati rezultati županijskog natjecanja. Web programeri već u prvoj godini postižu zavidne rezultate. Čak 5 učenika (mentor prof. Nikolina Smilović) nalazi se među prvih 20 učenika u županiji, od kojih se najbolji učenik pozicionirao na 9. mjesto iz kategorije Digitalne kompetencije i Osnove informatike. U kategoriji razvoj softvera naš učenik isprogramirao je 3D Arcade Racer Igricu u Unity-u s kojom se našao na 8. mjestu u županiji. Zanimljivo je da je bio jedini prvaš koji se borio s konkurencijom, uglavnom maturanata.

Svim učenicima želimo da postignu što bolje rezultate na nadolazećim natjecanjima te čestitamo na dosadašnjim postignutim rezultatima.