oracle logo

Članstvo u Oracle akademiji

Praćenje razvoja tehnologije zahtjeva doživotno učenje i stjecanje dodatnog znanja. Zahtjevi za dodatnim znanjem obvezuju nastavnike na konstantno usavršavanje te prijenos ažurnog znanja.

Kako bih našim učenicima mogli pružiti što kvalitetnije obrazovanje, naša škola za dizajn, grafiku i održivu gradnju uključila se u članstvo Oracle akademije.
 
Članstvo u Oracle akademiji pruža stjecanje kompetencija iz područja dizajna baza podataka i SQL-a te Java programskog jezika.

Oracle je definitivno vodeća akademija u svijetu edukacije i baze podataka. Prisutna je u više od 120 zemalja širom svijeta te godišnje broji i do 3,5 milijuna polaznika.

Registracijom naše škole i stupanjem u članstvo Oracle akademije, svim nastavnicima i učenicima omogućene su besplatne edukacije u vidu webinara te stjecanje certifikata i status instruktora.

unnamed

Za stjecanje prestižnih certifikata potrebno je sudjelovati u edukaciji, odslušati popriličan broj sati, te položiti završni ispit. Trajanje predavanja ovisi o odabranom tečaju. U prosijeku, sva predavanja su dvosatna te se održavaju jednom tjednom kroz nekoliko mjeseci.

U želji za usavršavanjem profesorica Nikolina Smilović prijavila je školu u članstvo akademije te pružila mogućnost registracije i ostalim kolegama i polaznicima naše škole.