innovation

Innovation Academy božićni popust

Innovation Academy je projekt u organizaciji Hrvatskog ureda za kreativnost i inovacije namijenjen talentiranim i ambicioznim učenicima srednjih škola. U sklopu projekta održavaju se ljetna i zimska škola, velika konferencija za srednjoškolce te jednom mjesečno meetupovi.
Zimsko izdanje projekta Innovation Academy održat će se u razdoblju od 8. do 13. siječnja 2018. godine te će obuhvatiti 5 trodnevnih programa na temu poduzetništva, budućih vještina u poslovanju, programiranja, društvenih mreža te komunikacijskih vještina i emocionalne inteligencije.

Zimska škola će okupiti stotinjak učenika srednjoškolske dobi koji će kroz interaktivna predavanja i zanimljive radionice od vrsnih mentora imati priliku naučiti više o temama koje ih posebno zanimaju. Sudionici će u sklopu programa imati priliku posjetiti uspješna hrvatska poduzeća, družiti se s talentiranim i ambicioznim vršnjacima te nadopuniti svoje obrazovanje znanjem i vještinama koji će im biti posebno korisni u budućnosti.

S obzirom na to da je Božić vrijeme darivanja i mi smo odlučili nagraditi naše buduće sudionike posebnim popustima u iznosu od čak 500 kuna. Tako, umjesto redovne cijene kotizacije za trodnevni program od 890 kuna, kotizaciju je do 23. prosinca moguće kupiti za samo 390 kuna.
Kotizacije je moguće kupiti na web stranici www.innovationacademy.huki.hr pod sekcijom REGISTRACIJA gdje je u sekciji „Posebna pogodnost na koju ostvarujete pravo“ potrebno odabrati odgovor „poseban popust za srednje škole partnere programa“. Prilikom prijave ne obavlja se nikakvo plaćanje već će prijavljeni sudionici naknadno biti kontaktirani putem e-maila s ponudom kotizacije po sniženoj cijeni od 390 kuna. U slučaju maloljetnosti sudionika, plaćanje vrši roditelj/skrbnik nakon potpisivanja pristanka da prijavljeni sudionik sudjeluje u projektu Innovation Academy.

Za sve dodatne informacije moguće je kontaktirati organizacijski tim na e-mail adresu innovation.academy@huki.hr ili na broj 099 622 7188.