the-lase

Dodjela godišnjih nagrada “Mladi u turizmu”

Projekt “Embrace the lace” započeli smo s Turističko ugostiteljskom školom Split u lipnju nakon objavljenog natječaja Ministarstva turizma.

Ideju o  dalmatinskoj čipki kao nosivom suveniru dala je prof. Vedrana Ban Verbanac sa svojim učenicima iz Turističko ugostiteljske škole Split, a ideje o aplikaciji, oblikovanju i obradi te tisak i pakiranje osmislio je tim naše škole. U projektu su kao mentorice sudjelovale prof. Ana Kljaković Gašpić i prof. Teodora Grgić Jeličić sa učenicima g3b razreda smjera Grafički urednik dizajner. Vrijedno smo radili cijelo ljeto kako bi projekt završili na vrijeme. Osmislili smo eko vrećicu, otisnuli tri motiva dalmatinske čipke na majice, i tri na torbe. Sve smo “začinili” sa zanimljivim logotipom koji smo aplicirali zajedno sa čipkom, a i vrećice smo zatvorili samoljepivom etiketom koja nosi logotip projekta.

Završeni projekt prezentirali smo Turističkoj zajednici grada Splita.

Ministarstvo turizma prepoznalo je u ovom projektu vrijednost doprinosa mladih u turizmu te nas je pozvalo na dodjelu godišnjih nagrada Mladi u turizmu na Danima turizma koji će se održati 26/27. 10. 2016. u Bolu na Braču.

Galerija slika