Državno natjecanje u području Grafička tehnologija i Audiovizualne tehnologije

I ove godine kao i proteklih sudjelujemo na Državnom natjecanju u području Grafička tehnologija i Audiovizualne tehnologije. Ove godine će se organizirati školsko natjecanje u području Grafičke tehnologije u srijedu 27.01.2016 u 10.00, učionica br. 10.
PODRUČJE NATJECANJA: GRAFIČKA TEHNOLOGIJA 
Sudjelovati mogu učenici 3. i 4. razreda sljedećih zanimanja: grafički tehničar, grafički tehničar pripreme, tehnički urednik, grafički urednik dizajner, grafičar pripreme (prema nastavnom planu i programu). 
TEMA NATJECANJA: Uloga i važnost tradicije u suvremenom svijetu
VRSTA RADA: Prospekt
1. DIJELOVI RADA ZA DRŽAVNO NATJECANJE
1.1. Gotov rad
1. gotov rad: Edukativno-promidžbeni prospekt, savijanje i format po izboru
2. ispis montažnog tiskovnog arka s potrebnim elementima pripreme za tisak, pomoćnim oznakama tiska i dorade – ispis prema potrebi može biti umanjen na format A3,
PODRUČJE NATJECANJA: GRAFIČKA TEHNOLOGIJA
Svaka škola sudjeluje na državnom natjecanju s jednim radom učenika koji je osvojio 1. mjesto na školskom natjecanju. Rad izrađuje jedan (1) učenik, uz vodstvo jednog (1) mentora. .
SMJERNICE ZA IZRADU RADA: Na školskom natjecanju školsko povjerenstvo odabire rad te procjenjuje kvalitetu, tehnološke elemente i složenost izrade rada, kreativnost idejnog rješenja, razumijevanje procesa izrade rada i mogućnost realizacije ideje te način prezentacije.
SRETNO!